Massør brønderslev tantra massage til mænd

massør brønderslev tantra massage til mænd

din vejrtrækning er bedre, er din generelle udholdenhed i livet også bedre. Den erotiske tantriske massage hjælper i sig selv til en dyb tilstand af afspænding, og til at komme ned i kroppen og være tilstede her og nu, og til at give slip på alle bekymringer og al stress. Afsæt 3 timer som inkluderer samtale, øvelser, 2 timers massage for en af parterne.

Massør brønderslev tantra massage til mænd - Tantramassør- Aalborg

Afspænding, den tantriske videnskab lærer os at man kun kan opleve glæde når man er afspændt. Det betyder også at udfordringer som rejsningsbesvær og for tidlig sædudløsning kan afhjælpes gennem tantramassage. Tantra massage stimulerer seksuel interesse hos dig og din partner. Derfor vil der ikke være massage direkte af lingam/penis i massagen, for det vil fjerne fokus fra oplevelsen i resten af kroppen. Det er noget af det vores massører er uddannede i og de hjælper dig med at lære at beherske energien. Læs privatlivspolitikken tilbyder lydbøger og kurser til personlig udvikling og selvhjælp. Under en tantra massage session menes det, at en tilpasning af disse energicentre følgelig vil føre til, at energi bliver frigivet. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev accepterer du samtidig vores privatlivspolitik og brugen af dine data. Det er en oplevelse der får dig til at føle dig omsluttet af sanselig feminin energi, hvilket hjælper dig til at slippe tankerne og blive eet med din nydende og sansende krop. massør brønderslev tantra massage til mænd

Massør brønderslev tantra massage til mænd - Tantramassage til, mænd

Vi gør opmærksom på at tiden flyver afsted under en tantramassage og at det ofte ikke vil være muligt at forlænge massagen på stedet. Tantra massage er ikke kun beregnet til at føles dejligt for din partner. Med denne pakke kan vi komme mere i dybden med hele det psykologiske og terapeutiske aspekt af en tantramassage, der ofte er nødvendig for at kunne åbne op og og bearbejde den bagage du måtte have med dig. Vi tilbyder også Yoni massage, som kan være en del af trantra massagen. Du er nøgen under massagen, mens din kvindelige massør er iført g-streng, som hun beholder på under hele massagen. En sand tantrisk massage oplevelse vil repræsentere en løbende udveksling af energi mellem de to mennesker ved hjælp af rytmisk vejrtrækning og andre komponenter. Yoga Nidra giver en dybt afspændt tilstand, og regeneration både fysisk, psykisk og mentalt, der igen giver en tilstand af fredfyldthed og glæde. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud direkte i din indbakke. En måde at se på den tantriske massage, er at betragte det som en kombination af den naturlige seksuelle kemi mellem dig og din partner, der så kombineres med traditionelle massage teknikker. Dette er blot nogle af de fordele, du kan nyde godt. Når du praktiserer Yoga Nidra efter en massage sammen med en af vores massører, der lærer dig om og guider dig igennem Yoga Nidra, vil du opleve hvordan de vækkede energier fra massagen kan bruges til at forstærke tilstanden af afspænding og hvordan du kan. Ønsker du en længere massage end nævnt her er du velkommen til at kontakte. Vores Meditation-Add-Ons giver mulighed for en meditation hvor du kan bruge energien fra massagen under vejledning fra din massør, der har lang erfaring med og forståelse af denne slags meditation, og som derfor kan svare på dine spørgsmål og vejlede dig i denne praksis. . Tantrisk massage afslapper din krop og dit sind samtidig, hvilket kan føre til bedre søvn og øget årvågenhed. Denne pakke indeholder ikke tid til yonimassage for kvinder.

0 tanker om “Massør brønderslev tantra massage til mænd

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *